Dag Lichaamswerk

Van waaruit beweeg jij? Van waaruit word jij bewogen? Wat beweegt jou?

Een volle dag van minder in je hoofd en meer in je lijf. Ontdek nieuwe dingen in jezelf en in de manier waarop jij je leven leidt door middel van ademhalingsoefeningen, bio-energetica, lichaamswerk en meditatie en deel uitmaken van een groep. Je komt nieuwe en mooie aspecten van jezelf tegen die verborgen blijven onder de oppervlakte van je dagelijks leven.

Lichaam en geest beïnvloeden elkaar. Deze gedachte is inmiddels bij de meeste mensen wel ingeburgerd. Maar de volgende stap is een stuk minder vanzelfsprekend: hoe werkt dat dan? Hoe beïnvloeden ze elkaar? En welke invloed heeft dit op mij en op mijn dagelijks leven?

Wat kun je verwachten?

In deze dagworkshop onderzoeken we de relatie tussen wat je ervaart, wat je denkt, wat je voelt en wat je doet. Lichaamswerk is daarvoor een krachtig instrument, omdat het een manier is om via je lichaam meer over jezelf te weten te komen.

Via het lichaam geef je uitdrukking aan wat er in jou leeft. Je gebruikt daar je stem, je adem en je beweging voor. Soms bewust, soms onbewust. Door de oefeningen en de deelrondjes krijg je zicht op je eigen reactiepatronen, op hoe je omgaat met (ont)spanning en het meer of minder stromen van je energie.

Lichaamsbewustzijn is een belangrijke stap op weg naar zelfbewustzijn. Vandaar een hele dag lichaamswerk: uit je hoofd en lekker in je lijf komen. Ademen, bewegen, expressie, het zal allemaal aan bod komen!

Om aan deze dagen mee te kunnen doen is geen ervaring vereist. Ben je nieuwsgierig geworden voor wat deze manier van werken voor jou kan betekenen? Kom dan gewoon lekker meedoen! Misschien ken je nog anderen die ook geïnteresseerd zijn? Introducees zijn van harte welkom! In dat geval kun je gebruik maken van een leuke welkomstaanbieding (zie hieronder)

Deze dagen worden verzorgd door Emily Nijhuis, ik vind het belangrijk om je die persoonlijke aandacht te kunnen geven die je ook verdient. Daarom is de maximale groepsgrootte 8 personen.

Feedback van eerdere deelnemers

  • "Het heeft mij verrast hoe intens (ademhalingfs)meditatie kan zijn en wat voor prettige ervaring dat kan zijn."
  • "Na de lichaamswerkdag ben ik weer eens goed over de dingen na gaan denken. Die maandag kwam er een vacature voorbij, ik heb gesolliciteerd met de insteek 'Oké, dit is wie ik ben". Ik heb de baan gekregen. Ik werd gezien!"
  • "De oefeningen gaven mij nieuwe inzichten"
  • "Jullie weten een veilige sfeer te neer te zetten. Scherpe prettige hulp als dat nodig is. Prettige, heel rustige/op gemak stellende begeleiding"
  • "Ik ben mij ervan bewust geworden dat ik best competitief ben, dat ik nog niet goed bij mijzelf kan herkennen wat mij kwaad maakt en dat mijn eerste lijn van verdediging cynisch worden is. Ik merkte bij mijzelf dat ik het graag 'goed' wilde doen. Dat is eigenlijk wel een terugkerend thema bij me."
  • "Ik doe graag weer een keer mee!"

Praktische informatie

Datum en tijd: er zijn voor 2023 nog geen Lichaamswerkdagen gepland. Heb je toch interesse in deelname, neem dan even contact met op.