Emily Nijhuis: therapeut, trainer & coach

Ik heb ruime ervaring met persoonlijke ontwikkeling, psychodrama en lichaamswerk. In mijn praktijk voor lichaamsgerichte therapie geef ik individuele therapie en coaching.

Daarnaast verzorg ik groepstrainingen die gericht zijn op o.a. bewustwording, meditatie en ontspanning. Ook organiseer ik maandelijkse vrouwendagen.

Voor docenten en anderen uit het onderwijs verzorg ik samen met mijn collega Marieke van Vliet speciale trainingen, coaching, supervisie en intervisie. Zie daarvoor mijn website www.nijhuisenvanvliet.nl

Opleidingen

Ik heb onder andere de vierjarige beroepsopleiding tot lichaamsgericht therapeut bij Bodymind Opleidingen gevolgd. In 2003 studeerde ik af als "Neo Reichian Therapist / energetic integrator". Sinds 2004 ben ik NLP-practitioner en sinds 2006 ben ik gecertificeerd rouwbegeleider. In 2008 heb ik het European Certificate for Psychotherapy (ECP) behaald.

Certificaties en beroepsverenigingen

Ik ben aangesloten bij de SBLP (Stichting Beroepsorganisatie Lichaamsgeoriënteerde (Psycho)therapie). In 2003 heb ik het ECP (European Certification Program) behaald. 

Bekijk ook mijn resumé