Emily Nijhuis: therapeut, trainer & coach

Ik heb ruime ervaring met persoonlijke ontwikkeling en lichaamswerk en met het begeleiden van zowel individuele mensen als groepen.

In mijn praktijk voor lichaamsgerichte therapie geef ik individuele therapie en coaching. Daarnaast verzorg ik groepstrainingen die gericht zijn op o.a. bewustwording, meditatie en ontspanning. Op dit moment doe ik dat alleen op aanvraag. Ben je geïnteresseerd? Neem even contact met me op, dan kijken we samen naar demogelijkheden.

Voor iedereen die werkzaam is in het onderwijs - van docent en schoolleider tot bestuurder - verzorg ik samen met mijn collega Marieke van Vliet speciale op maat gemaakte trajecten op het gebied van coaching, supervisie en intervisie. Denk hierbij aan docententeams, vakteams, managementteams, directie-overleggen enzovoort. Zie daarvoor onze website www.nijhuisenvanvliet.nl

Opleidingen

Ik heb onder andere de vierjarige beroepsopleiding tot lichaamsgericht therapeut bij Bodymind Opleidingen gevolgd. In 2003 studeerde ik af als "Neo Reichian Therapist / Energetic Integrator". Sinds 2004 ben ik NLP-practitioner en in 2008 heb ik het European Certificate for Psychotherapy (ECP) behaald. Ik ben mijzelf al die jaren blijven scholen en ontwikkelen; ik heb mijn bewustzijn, kennis en kunde dan ook flink ontwikkeld.

Bekijk ook eens mijn resumé.

Certificaties en beroepsverenigingen

Ik ben aangesloten bij de SBLP (Stichting Beroepsorganisatie Lichaamsgeoriënteerde (Psycho)therapie). En ik sta ingeschreven bij de koepelorganisatie RBCZ, het kwaliteitsregister voor vakbekwame therapeuten in de complementaire zorg.