Persoonlijke ontwikkeling en bewustwording

In deze groep komen we bij elkaar om samen te zoeken naar wat ons stimuleert, naar wat onze levensenergie doet stromen, naar wat ons levendig maakt, zodat iedere dag van je leven een dag is om van te genieten!

Het kan zijn dat je belemmeringen tegenkomt waardoor je niet altijd dat geluk ervaart waar je op had gehoopt. Misschien herken je gedachten als ‘volhouden’ of ‘het uitzitten’ of ‘zo ben ik nou eenmaal’. In de besloten en veilige omgeving van deze groep kun je daar naar kijken. Zo'n proces kent meerdere kanten en levert veel op aan inzichten, nieuwe mogelijkheden en energie die je kunt inzetten voor nieuwe keuzes.

Geïnspireerd door mijn eigen ontwikkelingsproces is het een uitdaging en een plezier om je te ontmoeten en te begeleiden op die weg van groei en ontwikkeling. Voor jou is het een kans je leven te onderzoeken en bewust keuzes te maken die de kwaliteit van je leven verbeteren.

Opzet

We komen tweewekelijks bij elkaar om gedurende een avond te werken met de thema’s die bij deelnemers leven. Ik ondersteun dit proces door gericht oefeningen aan te bieden die je in staat stellen je voelen en ervaren te verdiepen. Hiermee creëer je een breder en dieper bewustzijn over je eigen functioneren. Bewustwording ligt ten grondslag kiezen voor vernieuwing en het gebruik van je potentie tot verandering en groei.

Werkwijze

Ik richt mij op datgene wat bij jou leeft en werk niet vanuit één vooropgestelde methode; jouw inbreng is het uitgangspunt om mee te werken. Tijdens dit zoeken, voelen en vertellen kunnen we gebruik maken van oefeningen rond adem, beweging en geluid en van andere technieken uit de lichaamsgerichte therapie zoals bio-energetica, dans en dynamische meditatie. Natuurlijk zullen deelrondes niet ontbreken; het ervarene wil ook geïntegreerd worden.

Wij zijn...

Emily Nijhuis (1956)
Ik werk als Ervaringsgericht therapeut in mijn eigen praktijk waar ik mensen individueel begeleid. Daarnaast werk ik sinds 2001 met groepen rond de thema’s ontspanning, meditatie en persoonlijke ontwikkeling. Als trainer wil ik een leeromgeving creëeren, waar mensen elkaar uitnodigen en ondersteunen om meer in essentie aanwezig te zijn.

Praktische informatie

Data: 26 januar en 9 februari 2015 (introductie-avonden), het vervolg wordt in overleg gepland.

Plaats: Praktijkruimte Reigerskamp 247, 3607 HN Maarssen  
Tijd: 19.00 - 22.00 uur
Kosten: € 55,- per avond, introductieavonden € 15,-  per avond voor nieuwe deelnemers, contant te voldoen

De eerste 2 avonden zijn bedoeld als introductie-avond: wanneer je nog niet eerder hebt deelgenomen aan deze groep, kun je voor € 15,-  vrijblijvend een avond meedoen om te ervaren wat deze groep je mogelijk te bieden heeft.

Interesse? Bel of mail voor nadere informatie en/of een kennismakingsgesprek:
0346 569317 of info@emilynijhuis.nl